## NCIC CLINICAL TRIALS GROUP

# SYMPTOM CONTROL GROUP

### DISEASE SITE COMMITTEE MEETING AGENDA

#### Delta Chelsea Hotel, Toronto, Ontario Sunday, May 3, 2009 at 8:00 a.m. - 12:00 p.m. Room: Rossetti A & B

Chairs: Dr. Rebecca Wong and Dr. Ray Viola

8:00 a.m. Welcome (5 min)

#### ACTIVE AND APPROVED STUDIES

8:05 a.m. 8:20 a.m. 8:35 a.m.	CO.21: Exercise for colorectal cancer <i>(15 min)</i> SC.20 and SC.20U: Re-irradiation for painful bone mets <i>(15 min)</i> SC.23: Prophylactic dexamethasone for RT pain flare <i>(20 min)</i> A.	C. Booth J. Wu Fairchild / C. De Angelis
8:55 a.m.	SC.22: Methadone for cancer-related neuropathic pain (20 min)	B. Gagnon
9:15 a.m.	<b>PROPOSED STUDIES</b> Prevention of cisplatin-induced ototoxicity (20 min)	E. Barker
9:35 a.m. 10:05 a.m.	<b>OTHER ITEMS, PART I</b> Malignant bowel obstruction <i>(30 min)</i> Practice differences in LMWH vs. Coumadin for DVT / PE <i>(10 min)</i>	A. Oza / N. Chau R. Wong
10:15 a.m.	BREAK (15 min)	
	OTHER ITEMS, PART II	
10:30 a.m. 10:40 a.m. 10:45 a.m. 10:50 a.m.	Intergroup studies <i>(10 min)</i> Update from the Working Group on Economic Analysis <i>(5 min)</i> Update from the Psychosocial Research Working Group <i>(5 min)</i> Update from the Quality of Life Committee <i>(5 min)</i>	R. Wong J. Wu G. Fyles R. Wong / M. Brundage

SYMPTOM CONTROL EXECUTIVE COMMITTEE (Closed) 12:30 –2:30 Location: TBA