NCIC CLINICAL TRIALS GROUP

SYMPTOM CONTROL GROUP

DISEASE SITE COMMITTEE MEETING AGENDA

Delta Chelsea Hotel, Toronto, Ontario Sunday, May 4, 2008 at 8:00 a.m. - 12:00 p.m. Room: Rossetti

Chairs: Dr. Rebecca Wong and Dr. Ray Viola

8:00 a.m.	Welcome (5 min)	
8:05 a.m. 8:20 a.m. 8:35 a.m. 8:50 a.m.	ACTIVE AND APPROVED STUDIES CO.21: Exercise for colorectal cancer (15 min) SC.20 and SC.20U: Re-irradiation for painful bone mets (15 min) SC.23: Prophylactic dexamethasone for RT pain flare (15 min) SC.22: Methadone for cancer-related neuropathic pain (15 min)	R. Meyer / C. Booth J. Wu E. Chow / C. De Angelis B. Gagnon
9:05 a.m. 9:35 a.m.	PROPOSED STUDIES, PART 1 Methadone phase III (30 min) Anorexia-cachexia (30 min)	B. Gagnon V. Baracos / N. MacDonald
10:05 a.m.	BREAK (15 min)	
10:25 a.m.	Proposed Studies, Part 2 Prevention of cisplatin-induced ototoxicity (20 min)	E. Barker
10:45 a.m. 11:00 a.m.	OTHER ITEMS Pain as strategic direction: Summary of conference call (15 min) Report on NCI grant submission and site visit (5 min)	R. Viola / R. Wong R. Viola / R. Wong

SYMPTOM CONTROL EXECUTIVE COMMITTEE (Closed) 1:30 –2:30 Location: TBA