NCIC CLINICAL TRIALS GROUP

SYMPTOM CONTROL GROUP

DISEASE SITE COMMITTEE MEETING AGENDA

Delta Chelsea Hotel, Toronto, Ontario Sunday, April 29, 2007 - 8:30 a.m. - 12:00 p.m. Room: Rossetti

Chair: Dr. Rebecca Wong

8:30 a.m.	Welcome (5min)	R. Wong
	New Proposals, Part I	
8:35 a.m.	Fatigue in colorectal cancer (30min)	K. Courneya / C. Booth
9:05 a.m. 9:20 a.m.	ACTIVE AND APPROVED STUDIES SC.20 and SC.20U (15min) SC.22 (15min)	E. Chow B. Gagnon
9:35 a.m.	DEVELOPING STUDIES Dexamethasone for pain flare (20min)	E. Chow
10:00 a.m.	BREAK (15min)	
10:15 a.m. 10:45 a.m.	NEW PROPOSALS, PART II Malignant bowel obstruction (30min) Cachexia (30min)	D. Selby V. Baracos
	OTHER ISSUES	

SYMPTOM CONTROL EXECUTIVE COMMITTEE (Closed) 1:30 –2:30 Location: TBA